ONTDEK
KLASSIEKERS


Deze monumenten mag u niet mislopen! De fenomenale architectuur zal u ronduit verbazen en terugvoeren in de tijd. Het Victor Horta museum is onze persoonlijke favoriet.


Horta Museum

Grand Place

Galeries Royales Saint-Hubert
BUURTEN


Brussel is een stad van vele gehuchten. Nogal wat buurten hebben een uitgeproken karakter met een specifiek dorpsgevoel. Wijzelf houden erg van weekendwandelingen rondom de antiekstalletjes op de Zavel om via de Hoog- en Blaesstraat te eindigen met de dagelijkse rommelmarkt op het iconische Vossenplein. 


Sablon

Sainte-Catherine

Châtelain
CULTUUR


Brussel huisvest een panoplie van artistieke expressive. Verlies jezelf in de ontelbare musea die de stad rijk is. Villa Empain, een Art deco monument, is een meesterwerk dat u niet mag missen.


Villa Empain

Bozar

Kanal – Centre Pompidou
WINKELS


Nu is het aan de shoppers! Van warenhuizen tot exclusieve boutiques, vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Bent u trendgevoelig, dan is de Dansaertstraat helemaal jouw ding: slecht enkele stappen verwijderd van The Dominican!


Quartier Dansaert

Avenue Louise

Rue de Namur
NATUUR


Het is essentieel om in of rond een stad even tot rust te komen. Brussel kent vele groene plekken, maar verbergt de absolute parel net buiten de stadsrand: jaarlijks, voor slechts luttele weken in de lente, wordt het Hallerbos herschapen tot een eindeloze oceaan van bloeiende hyacinten.


Hallerbos

Bois de la Cambre

Brussels Park


×

Boek direct en profiteer:

10% korting op een overnachting

€10,- te besteden in het hotel

Gratis annuleren voor 14:00 uur op de dag voor aankomst (alleen op flexibele tarieven)

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event

Offerte aanvraag

Een tafel reserveren

Kom jezelf opladen in ons restaurant en laat je verrassen!

Reserveer een tafel Exclusive Sunday Brunch